fogas bisztro

A Mi történetünk

Ahol a Balatoni élmények és a minőségi gastronomia találkozik.
rólunk

Több mint egy évtizede

Hal - Bor - Balaton…..ez a szenvedélyünk hozta magával, hogy több mint egy évtizede családi vállalkozásként elmerüljünk a Balatoni vendéglátás kihívásokkal teli, de mégis csodás világában. 

Már az első perctől az volt a célunk, hogy egyedülálló gasztronómiai élményeket kínáljunk a hozzánk betérő vendégeknek. Ez számunkra már nem csak egy kötelező napi feladat, hanem mondhati inkább egy küldetés, amely meghatározza teljes egészében az üzletünk filozófiáját! 

A Fogas Bisztró egy olyan hely, ahol a Balatoni élmények és a minőségi gastronomia találkozik nap mint nap! 

Számunkra a minőség a legfontosabb, ezért  alapanyagainkat gondosan válogatjuk össze, hogy a lehető legfinomabb és legfrissebb ételeket tudjuk felszolgálni számotokra. Minden fogásunkban ott van a vendéglátás és a Balaton szeretete!   

Az évek során nem múló lelkesedésünknek és csapatunk szakmaiságának köszönhetően mostanra sikerült a Balaton part egyik ikonikus, hal tematikájú strandbisztrójává válnunk!  

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy 2020-ban “Az Év Strandétele” verseny győztesei lehettünk! 

Ez a díj óriási szakmai elismerés számunkra, amiért rendkívül hálásak vagyunk, de mégis az évtizedek alatt kialakult visszatérő vendégkör és a rengeteg pozitív visszajelzés az ami a legfontosabb mérce számunkra! Ez a lelkesedés és elkötelezettség motivál bennünket napról napra, hogy továbbra is a lehető legjobb szolgáltatást kínáljuk számotokra.

Az Év Strandétele<br> 2020
Az Év Strandétele
2020
rólunk
gyertek látogassatok meg minket

Nyitvatartási idő

minden nap
11 : 00
21 : 00
tekintsd meg választékunkat

Étlap
és itallap

Te is megtalálod az ízlésednek megfelelő ételt.

Étlap-Itallap Galéria
0 +
napi látogató
0 +
elkészített étel
0 %
pozitív visszajelzés
0 +
szakmai kitüntetés

Table Reservation